گل Fazdani: توسعه فن آوری های کشاورزی یکی از نیازهای اساسی هر کشوری برای تأمین مواد غذایی و کاهش پذیرش واردات است. در همین حال ، تولید دانه های ترکیبی ، به ویژه در محصولات استراتژیک مانند چغندر قند ، نقش مهمی در افزایش بهره وری و کاهش آسیب های زیست محیطی دارد. ایران همچنین در سالهای اخیر توانسته است اقدامات مهمی را انجام دهد.
به گفته خبرنگار علمی بورنا ، شرکت های مبتنی بر دانش محلی در تلاشند تا با تولید بذرهای اصلی و رقابت با شرکت های خارجی نیازهای این کشور را برآورده کنند.
در همین راستا ، ما با مجید والدان ، مدیرعامل شرکت دانش مبتنی بر شرکت توسعه کشاورزی ، در مورد آخرین دستاوردهای ایران در تولید بذرهای درخت قند هیبریدی و چالش های پیش روی صنعت صحبت کردیم.
شروع فعالیت و مسیر دانش مبتنی بر دانش
“شرکت ما از سال 5 کار خود را آغاز کرده است ، و اکنون ما بیش از یک دهه تجربه در این زمینه داریم. سبزیجات و دانه های سبزیجات و ما توانایی تولید دو عدد مختلف را در 5 محصول داریم.
وی در مورد فرایند دانش مبتنی بر دانش گفت: “ما توانسته ایم با دانه های قند هیبریدی به دانش تبدیل شویم.” بشر
ویژگی های نشانگر دانه های ترکیبی ایرانی
به گفته والتان ، مهمترین محصولات این شرکت چغندر هیبریدی ، دانه های ترکیبی و سبزیجات است. اما چرا دانه های ترکیبی مهم هستند؟ “امروزه ، هیچ فناوری بالاتری در جهان برای تولید شکر بذر چغندر وجود ندارد. البته برخی از کشورها در سالهای اخیر روی فناوری پوشش بذر متمرکز شده اند. در این فناوری ، قبل از کاشت ، می تواند مقاومت آنها در برابر بیماری ها را افزایش دهد ، عملکرد را افزایش دهد. وحدت ، و به محیط زیست فشار پاسخ دهید.
فناوری فعال تأیید می کند که ایران هنوز به آخرین مرحله از فناوری پوشش نرسیده است ، که شامل “پلتفرم و حضور هوشمند” است ، اما در چند سال آینده به دست می آید.
کشورهای پیشرو در فناوری بذر ترکیبی
“در جهان ، کمتر از 5 کشور از جمله آلمان ، فرانسه ، انگلیس ، ایتالیا ، دانمارک و ایالات متحده وجود دارد. پوشش بذر نیز یک موقعیت مشابه است و هر شرکتی که در زمینه تولید بذر کار می کند نیز در این زمینه سرمایه گذاری کرده است فن آوری های مربوط به پوشش.
میزان نیاز داخلی به قند دانه چغندر
مدیرعامل شرکت مبتنی بر شرکت معتقد است که ظرفیت تولید محلی قند دانه چغندر برای تأمین نیازهای کامل کشور کافی است. اما این نیاز چقدر است؟ وی توضیح می دهد: “برای دانه های چغندر قند ، از واحدی به نام این واحد استفاده می شود.
اما چرا با وجود قدرت درونی ، واردات هنوز هم وجود دارد؟ Wabenan می گوید: “ما این توانایی را داریم که این نیاز را برآورده کنیم ، اما تجارت آزاد و واردات بذر خارجی ، رقابت را دشوار کرده است. البته این رقابت باعث می شود تا ما تلاش بیشتری برای بهبود کیفیت محصولات خود داشته باشیم.”
کاهش وابستگی به واردات و مقایسه محصولات خارجی
در سالهای مختلف ، تولید محلی متفاوت است. در برخی از سالها ، تولید به 6000 واحد رسیده است ، اما اکنون سالانه بین 2 تا 6000 واحد بذر تولید می شود. در مقایسه با محصولات خارجی ، دانه های ایرانی عملکرد خوبی دارند. “جهاد وزارت کشاورزی مطالعاتی را انجام داده است که نشان می دهد از نظر عملکرد برای هر واحد ، انواع ایرانی با نمونه های خارجی تفاوت چندانی ندارد ، اما در شاخص قند ، دانه های ایرانی کمی ضعیف تر هستند ، اما تحقیقات جدیدی وجود دارد. این کار در سال یا سال آینده انجام می شود.
همچنین به مزیت مهم بذرهای ایرانی اشاره می کند: “یکی از مزایای بذر محلی مقاومت آنها در برابر خشکسالی است. شرایط کشور
قیمت گذاری و مزایای اقتصادی برای تولید محلی
قیمت دانه های خانگی تقریباً نیمی از نمونه های خارجی است. “در کشور ما ، شرکت های خارجی بذر چغندر شکر را حدود 5 یورو می فروشند ، اما در کشورهایی مانند مصر که تولید محلی ندارند ، قیمت هر واحد به 4 یورو می رسد. در ایران ، بذرهای محلی در حالی که واردات می کنند ، حدود 2 میلیون تومانس می فروشند. نمونه ها به بیش از 2 یورو (بیش از 2 میلیون دلار) می رسند.
اشتغال و جلوگیری از خروج ارز
یکی از مزایای تولید محلی اشتغال است. در این شرکت ، حدود 5 نفر مستقیم و فصلی تر کار می کنند. از طرف دیگر ، تولید محلی جریان خارجی ارز را ممنوع می کند. محاسبه فناوری: “با توجه به اینکه قیمت نهایی هر واحد بذر خارجی حدود 2 یورو است و ما حداقل 6000 واحد سالانه تولید می کنیم ، این مقدار ارائه می شود. باور نکن
چالش های تولید بذر در ایران
در پایان ، والدان معتقد است که بزرگترین چالش برای تولید کنندگان محلی رقابت با شرکت های خارجی است. این سیاستهای پشتیبانی برای برخی از کشورها است: “در ترکیه ، دولت سیاستی را اتخاذ کرده است که به شرکت های خارجی اجازه می دهد تا تنها دو سال وارد آن شوند ، آنها مجبور می شوند پایه های پدر و مادر را به ترکیه و تولید کننده در آنجا بیاورند. سیاست ورود به فناوری ، اما در ایران ، یک دلار ترجیحی داریم.
به گفته وی ، اگر سیاست های پشتیبانی مناسب در ایران اجرا شود ، این کشور می تواند به یکی از محورهای تولید قند دانه چغندر در منطقه تبدیل شود.
واضح است که تغییر در تولید قند دانه های چغندر در ایران مشخص است. با پیشرفت های علمی و فن آوری های جدید ، این کشور قادر به دستیابی به خودآگاهی در این زمینه و کاهش وابستگی به واردات بود. شرکت های مبتنی بر دانش محلی نیز از طریق تولید دانه های مختلط به تقاضای محلی کمک کرده اند ، اما آنها همچنین با محصولات خارجی رقابت می کنند. این دستاوردها علاوه بر مزایای اقتصادی مانند کاهش هزینه ها ، پس انداز و پس انداز برای ارز ، اقدامات موثری برای تقویت کشاورزی پایدار و افزایش استقلال کشور در تأمین نیازهای غذایی است.
با این حال ، چالش هایی از قبیل رقابت با شرکت های خارجی و سیاست های پشتیبانی کافی هنوز در این صنعت پیشبرد شده است که در صورت بهبود و بهبود ، می تواند به یکی از مراکز مهم تولید قند بذر چغندر در منطقه تبدیل شود.
پایان پیام/