پست وبلاگ

کترینگ‌های صنعتی ملزم به رعایت ضوابط ایمنی غذایی و کنترل کیفیت

تبلیغات بنری

بوردا – گروه اجتماعی ؛ رئیس سازمان غذا و داروی در سازمان غذا و داروی سازمان داروها و داروها گفت: “شما باید از تهیه مواد غذایی صنعتی که تولید و بسته بندی و توزیع غذاهای آماده و سلامت واحدهای ارائه دهنده مواد غذایی صنعتی را دنبال کنید. “

محمد ردا ناصیری گفت: پذیرایی صنعتی باید از طراحی و ساختار مناسبی برخوردار باشد که از مناطق آلوده جدا شده و در یک محیط امن و ایمن برای تولید قرار می گیرد. استفاده از مواد بهداشتی مانند شستشو و سطوح مقاوم در برابر گرما یکی از الزامات اساسی است. علاوه بر این ، سیستم های تهویه مناسب برای کنترل دما ، بخار ، بوی مواد غذایی و نظارت بر اصول جدا کردن بخش های آماده سازی ، نان ، بسته بندی و شستشو از جمله نکات مهم استانداردهای ترجمه شده است که باید با دقت از صلیب رعایت شود -Becomes.

استانداردهای ایمنی مواد غذایی و کنترل کیفیت

وی همچنین به اهمیت استانداردهای فنی و بهداشتی برای این واحدهای تولیدی اشاره کرد و توضیح داد که در تهیه مواد غذایی صنعتی ، استفاده از محصولات بهداشتی از مدیریت غذا و پزشکی لازم است. سایر زنجیره های تأمین مواد غذایی ، از جمله نگهداری در دماهای مناسب و استفاده از یخچال های استاندارد ، معیار دیگری است که باید با آن سازگار باشد. علاوه بر این ، مواد غذایی صنعتی باید کلیه مراحل تولید و توزیع را بر اساس اصول HACCP که برای حفظ ایمنی مواد غذایی طراحی شده است ، ارائه دهد.

ناصیری تأکید کرد: کلیه کارمندان باید دارای یک کارت بهداشتی معتبر ، آموزش دوره ای در مورد ایمنی مواد غذایی ، سلامت شخصی و کنترل آلودگی باشند. این آموزش برای بهبود کیفیت و جلوگیری از هرگونه خطرات سلامتی از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی همچنین در مورد شرایط حمل و نقل و توزیع مواد غذایی گفت: برای نگه داشتن یک زنجیره سرد و گرم ، از مواد غذایی صنعتی برای استفاده از اتومبیل های مجهز به سیستم های خنک کننده و گرمایش استاندارد استفاده می شود. بسته بندی مواد غذایی همچنین باید با مواد تأیید شده با بخش مواد غذایی و پزشکی تهیه شود و تاریخ ها و علائم مواد غذایی برای کنترل کیفیت محصول و دوام محصول به طور دقیق لازم است.

سرانجام ، ناصیری به مجوزهای حقوقی ذکر شده اشاره کرد: من باید غذای مصنوعی تهیه کنم تا مجوز ایجاد و بهره برداری از سازمان غذا و داروی و سایر مؤسسات مرتبط ، بهداشت محیط و دامپزشکی (در صورت استفاده از دام) را تهیه کنم. علاوه بر این ، این مراکز باید مجوزهای ساخت و ساز را برای شروع بهره برداری و تهیه مواد غذایی در خارج از محیط سرویس غذایی دریافت کنند.

رئیس سازمان غذا و داروی در سازمان غذا و داروی در سازمان غذا و داروی ، رئیس سازمان غذا و داروی ، تأکید کرد: تهیه غذای مصنوعی ، به دلیل نقش حیاتی در تهیه غذای سالم برای تعداد زیادی از مردم (بیمارستان ها ، خطوط هوایی ، کارخانه ها و غیره) باید با دقت توسط سازمان تحت نظارت قرار گیرد. نظارت بر ایمنی فنی و نظارت بر کیفیت ، نظارت بر ایمنی فنی و استاندارد اصلی مجوز و فعالیت مداوم است.

پایان پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید