پست وبلاگ

«موسیقی فجر» باید توجه شایسته‌ای به بخش نواحی کند/ پاپ و مدرن کانون توجه در تبلیغات

تبلیغات بنری

مزارع Sayed Mohsen Hosini ، خواننده و رئیس برج فرهنگی و هنری برج در مصاحبه ای خبرنگار گروه فرهنگ و هنر – ؛ وی از ویژگی های عملکرد خود در جشنواره موسیقی فجر ، همکاری با مجموعه گروه موسیقی هانانه و اجرای قطعات جدید با اشعار مولوی اشاره کرد.

وی همچنین در مورد ترکیب جدید ابزارهای عملکرد ، چگونگی ایجاد یک فضای مدرن و معنوی و اهمیت موسیقی موسیقی در جشنواره موسیقی FAJR صحبت کرد.

در زیر مکالمه ای با سید موهسن شیلزینی آورده شده است خبرگزاری پورتنا من خواندم

-: در همین زمان ، مانند جشنواره بین المللی موسیقی فجر ، شما در سالن هنر در هنر یک کنسرت برگزار کردید. آیا می توانید کمی در مورد ویژگی های عملکرد خود صحبت کنید؟ آیا قطعات جدیدی را ارائه دادید ، یا همان قطعات را اجرا کردید؟

حسینی: ما یک کنسرت در هال آندیشه با گروه موسیقی هانانه ، یکی از با تجربه ترین و معتبرترین تیم های ایرانی برگزار کردیم. این گروه در بسیاری از مسابقات و جشنواره های بین المللی به سرپرستی کامران هماتپور به سرپرستی کامران هماتپور شرکت کردند. در این مراسم تصمیم گرفتیم قطعات جدیدی را برای عموم انجام دهیم و به گروهی از ایرانیان ایرانی ، به ویژه شعرهای مولوی رفتیم.

-: ترکیب جدید ابزارها در اجرای چه فضایی ایجاد کرده است؟

حسینی: همانطور که اشاره کردم ، تمام قطعات توسط اشعار ترکیه انجام شد. این انتخاب به ما این فرصت را داد تا موسیقی ایرانی را با گروهی مدرن تر و متفاوت تر ارائه دهیم. برای اولین بار ، ارکستر زنجیره ای به گروه اضافه شد. علاوه بر ابزارهایی مانند Kamanche ، Oud ، Tanbour ، ویولن و ویولا ، همچنین به ارکستر پیوست که فضای مدرن تر و مدرن تری ایجاد کرد. این مخلوط به ما امکان می دهد ضمن حفظ هویت موسیقی ایران و اوضاع ، فضای مدرن تر و عاطفی تری ایجاد کنیم. به خصوص با استفاده از اشعار معنوی و معنوی مولوی ، سعی کردیم از طریق این گروه ها و آواز خواندن یک فضای معنوی و عاطفی ایجاد کنیم.

شما باید در خواندن اشعار مولوی ترکیه و حماسه را دوست داشته باشید

-: رویکردی که به خواندن اشعار مولوی اهمیت می دهید چیست؟ آیا تفاوت عملکرد را احساس کرده اید؟

حسینی: در خواندن اشعار مولوی ، یکی از اصلی ترین چالش ها این است که شما باید دوست داشته باشید و حماسه شوید. یعنی در حالی که شما در یک بیان عاشقانه هستید ، باید شرایط حماسی آن را حفظ کنید. در این عملکرد ، ما سعی کردیم این دو ویژگی را به خوبی قرار دهیم. به عنوان مثال ، در یک قطعه می گوید: من مرده بودم ، گریه می کردم. علاوه بر این ، در طراحی ارکستر ، ما سعی کردیم روند درآمد ، اوج و فرود در موسیقی و همچنین اجرای اشعار مولوی را بدست آوریم.

تنوع موسیقی موسیقی می تواند به یک منبع علمی و فرهنگی تبدیل شود

-: با توجه به اینکه شما همچنین برج آزادی را اداره می کنید و از این گروه میزبان بسیاری از رویدادهای فرهنگی هستید ، فکر می کنید جشنواره موسیقی FAJR توجه زیادی را به موسیقی منطقه ای روشن کرده است؟

حسینی: جشنواره موسیقی فجر ، به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای موسیقی ایران ، می تواند بسیاری از قابلیت ها را در موسیقی و موقعیت محلی به نمایش بگذارد. وقتی به تنوع موسیقی محلی ایران نگاه می کنیم ، می فهمیم که در هر منطقه ایران ، نوع خاصی از موسیقی با ویژگی های منحصر به فرد وجود دارد. به عنوان مثال ، صدای موسیقی در لورستان با خوانندگان گیلان یا کردستان بسیار متفاوت است. این می تواند به یک منبع علمی و فرهنگی علاقه مندان به یادگیری و تحقیق در دنیای موسیقی ایران تبدیل شود.

موسیقی رسمی ما در واقع بازتاب فرهنگ ، آب و هوای مناطق مختلف و شخصیت های مردم است. به عنوان مثال ، در موسیقی بوشر ، ما به موسیقی عربی نزدیکتر هستیم و در موسیقی کرد ، لحن و ادبیات حماسی خاصی وجود دارد. این اختلافات در ساختارهای مختلف نیز مشخص است. هر قسمت از موسیقی مناطق ایران می تواند مرجع یادگیری و ادغام با سایر الگوهای موسیقی باشد.

-: تغییر در رویکرد جشنواره و همچنین تبلیغات آن در مورد موسیقی محلی و محلی چیست؟

حسینی: متأسفانه ، در جشنواره موسیقی فجر ، موسیقی مناطق و اوضاع آنطور که شایسته آن نیست نیست. در حالی که موسیقی ما یکی از ثروتمندترین قسمت های ایران است. وقتی به جشنواره نگاه می کنید ، بیشتر تبلیغات حول موسیقی پاپ و جریان موسیقی مدرن می چرخد ​​، در حالی که موسیقی مناطق ما ریشه در فرهنگ و تاریخ این سرزمین دارد.

چرا نباید نقاشی های تبلیغاتی در مورد مناطق و مناطق در شهر وجود داشته باشد؟

-: علاقه برج آزادی به موسیقی منطقه چقدر مهم است و آیا در آینده برنامه ای برای این نوع مهم موسیقی دارید؟

حسینی: خوشبختانه ، برج آزادی ، به عنوان یک مرکز فرهنگی هنری ، توانایی های خوبی را برای میزبانی موسیقی منطقه ای بزرگ می کند و ما سعی کردیم این بخش را در اینجا نشان دهیم. ما همچنین موسیقی محلی ، موسیقی مدرسه و انواع دیگر موسیقی را در آزادی موسیقی حفظ می کنیم ، اما هنوز هم احساس می کنم تبلیغات ، تبلیغات و مراقبت از موسیقی کمی وجود دارد. به عنوان مثال ، اگر می خواهیم موسیقی بوشر یا لورستان را در سطح گسترده تری ارائه دهیم ، به رسانه و تبلیغات بیشتری احتیاج داریم. این موسیقی نه تنها بخش مهمی از هویت فرهنگی ما است ، بلکه می تواند در جهان نیز شناخته شود. چرا نباید نقاشی های تبلیغاتی در مورد موسیقی منطقه ای در شهر وجود داشته باشد؟ چرا به جای دیدن موسیقی پاپ ، نباید تبلیغاتی برای اجرای موسیقی محلی در برج آزادی یا سالن های دیگر وجود داشته باشد؟ اینها موضوعاتی هستند که نیاز به راه حل دارند.

اگر امیر عباس طرفدار نباشد و محمد اللازاری

-: با تیم مدیریت بنیاد رودکی چقدر هستید؟

حسینی: محمد آل -هلاریا ، مدیر بنیاد رودکی و امیر عباس ، که تحت تأثیر معاون بنیاد رودکی قرار گرفت ، بسیار با چیزهای زیادی همراه است و اگر ما حضور نداریم ، در جای او خواهیم بود. به دلیل مدیریت و همدردی مناسب ، در چند ماه گذشته موارد مثبتی وجود داشته است. قبل از رسیدن این عزیزان ، هیچ فایده ای در سالن های برج آزادی استفاده نشده است ، اما اکنون به یک فضای حرفه ای برای تمرین موسیقی تبدیل شده است. این تغییرات نتیجه رویکرد صحیح به بنیاد رودکی بود که نمی توان آن را نادیده گرفت.

-: شما همچنین در اولین شب جشنواره امسال با صدا و سیما عملکردی داشتید و این را توضیح دادید …

حسینی: در شب اول جشنواره موسیقی فجر ، ما با ارکستر سمفونیک سمفونیک برای بزرگداشت استاد حسن الریاحی در تالار فهدات اجرا کردیم. علاوه بر این ، ما یک قطعه آب داریم … ما به طور خاص انقلاب اسلامی و خاطراتی را که از آن زمان داریم پیاده سازی کرده ایم. این قطعه بخشی از تاریخ فرهنگی ما است که در مدارس و لیست های صبح در طول انقلاب شنیده می شود. من افتخار کردم که این قطعه را با یک ارکستر سمفونی تحت رهبری آقای حسین شریفی در افتتاح جشنواره موسیقی فاژر اجرا کنم.

پایان پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید