پست وبلاگ

صرفه‌جویی ارزی ۳ میلیون یورویی با خودکفایی در تولید بذر‌های هیبرید / ارقام ایرانی در تنگنای سیاست‌گذاری‌های غلط قرار دارد

تبلیغات بنری

گل Fazdani: بذرهای چغندر ایرانی موفقیت جدیدی در صنعت کشاورزی در کشور است. توسعه فن آوری های کشاورزی یکی از اصلی ترین نیازهای کشور برای تأمین مواد غذایی و کاهش پذیرش واردات است. در همین حال ، تولید دانه های ترکیبی ، به ویژه در محصولات استراتژیک مانند چغندر قند ، نقش مهمی در افزایش بهره وری دارد. شرکت های مستقر در محلی با تولید بذر اصلی و رقابت با شرکت های خارجی در تلاشند تا نیازهای کشور را برآورده کنند.

با این حال ، تکنسین های موجود در این زمینه با چالش های بسیاری روبرو هستند ، از جمله رقابت نابرابر با محصولات خارجی ، سیاست های پشتیبانی کافی و مشکلات اقتصادی.

در این گزارش ، ما در حال مطالعه چالش های سیاست در این زمینه و آخرین دستاوردهای ایران در تولید هیبرید از شکر هستیم و ما توسط مجید والدان ، مدیر اداری شرکت توسعه دانش نشسته ایم.

چالش های تولید بذر در ایران

یکی از مهمترین موانعی که از توسعه فناوری بذر در ایران جلوگیری می کند ، سیاست های پشتیبانی ناکارآمد است. به گفته والتان ، چغندرهای محلی بذرهای چغندر قند توانایی پاسخگویی به نیازهای این کشور را دارند ، اما سیاست های فعلی برای شرکت های خارجی رقابت ناعادلانه ای ایجاد کرده است.

وی گفت: “ما بذر محلی را با هزینه های زیاد تولید می کنیم ، در حالی که دانه های خارجی با دلار ترجیحی وارد کشور می شوند.”

وادین با اشاره به تجربه ترکیه در حمایت از تکنسین های محلی می گوید: “در ترکیه ، دولت مجاز است فقط دو سال بذر را وارد کند ، بنابراین این شرکت ها ملزم به تولید محلی هستند.

علاوه بر این ، عدم سرمایه گذاری دولت در تحقیق و توسعه یکی دیگر از مشکلات مهم است. فناوری می گوید: “ما برای توسعه فن آوری های جدید به آزمایشگاه های پیشرفته و سرمایه گذاری های اصلی نیاز داریم.” ما می توانیم طی چند سال آینده به این فناوری برسیم.

شروع فعالیت و مسیر دانش مبتنی بر دانش

“شرکت ما از 5 سال کار کرده است و اکنون ما بیش از یک دهه تجربه در این زمینه داریم. بذرهای سبزیجات و سبزیجات و ما توانایی تولید دو عدد را در 5 محصول داریم.

وی در مورد فرایند دانش مبتنی بر دانش گفت: “ما توانسته ایم با دانه های قند هیبریدی به دانش تبدیل شویم.” بشر

دانه های چغندر ایرانی ، موفقیت جدیدی در صنعت کشاورزی / 5 میلیون یورو با خودآاری در تولید دانه های ترکیبی / دانه های ایران در تنگه سیاست های اشتباه!

ویژگی های نشانگر دانه های ترکیبی ایرانی

به گفته والتان ، مهمترین محصولات این شرکت چغندر هیبریدی ، دانه های ترکیبی و سبزیجات است. اما چرا دانه های ترکیبی مهم هستند؟ “در حال حاضر ، هیچ فناوری بالاتری در جهان برای تولید دانه چغندر قند وجود ندارد. البته برخی از کشورها در سالهای اخیر روی فناوری پوشش بذر متمرکز شده اند. در این فناوری ، قبل از کاشت ، می تواند مقاومت آنها در برابر تنهایی را افزایش دهد ، و به فشارهای زیست محیطی پاسخ دهید.

فناوری فعال تأیید می کند که ایران هنوز به آخرین مرحله از فناوری پوشش نرسیده است ، که شامل “پلتفرم و حضور هوشمند” است ، اما در چند سال آینده به دست می آید.

کشورهای پیشرو در فناوری بذر ترکیبی

“در جهان ، کمتر از 5 کشور از جمله آلمان ، فرانسه ، انگلیس ، ایتالیا ، دانمارک و ایالات متحده وجود دارد. پوشش بذر نیز مشابه است و هر شرکتی در زمینه تولید بذر در فن آوری های مرتبط با پوشش سرمایه گذاری کرده است.

میزان نیاز داخلی به قند دانه چغندر

مدیرعامل شرکت مبتنی بر شرکت معتقد است که ظرفیت تولید محلی قند دانه چغندر برای تأمین نیازهای کامل کشور کافی است. اما این نیاز چقدر است؟

وی در پاسخ به این سؤال توضیح می دهد: “واحد بذر چغندر به عنوان قند ، این کشور نامیده می شود.

کاهش وابستگی به واردات و مقایسه محصولات خارجی

در سالهای مختلف ، تولید محلی متفاوت است. در برخی از سالها ، تولید به 6000 واحد رسیده است ، اما اکنون سالانه بین 2 تا 6000 واحد بذر تولید می شود. در مقایسه با محصولات خارجی ، دانه های ایرانی عملکرد خوبی دارند. “جهاد وزارت کشاورزی مطالعاتی را انجام داده است که نشان می دهد از نظر عملکرد برای هر واحد ، انواع ایرانی با نمونه های خارجی تفاوت چندانی ندارد ، اما در شاخص قند ، دانه های ایرانی کمی ضعیف تر هستند ، اما تحقیقات جدیدی وجود دارد. این کار در سال یا سال آینده انجام می شود.

همچنین به مزیت مهم بذرهای ایرانی اشاره می کند: “یکی از مزایای بذر محلی مقاومت آنها در برابر خشکسالی است. شرایط کشور

قیمت گذاری و مزایای اقتصادی برای تولید محلی

قیمت دانه های خانگی تقریباً نیمی از نمونه های خارجی است. “در کشور ما ، شرکت های خارجی بذر چغندر قند را حدود 5 یورو می فروشند ، اما در کشورهایی مانند مصر که تولید محلی ندارند ، قیمت هر واحد به 4 یورو می رسد. در ایران ، بذرهای محلی در حالی که واردات می کنند ، حدود 2 میلیون تومانس می فروشند. نمونه ها به بیش از 2 یورو (بیش از 2 میلیون دلار) می رسند.

5 میلیون یورو با خودآاری در تولید بذرهای هیبریدی / انواع ایرانی در تنگه سیاست های اشتباه

اشتغال و جلوگیری از خروج ارز

یکی از مزایای تولید محلی اشتغال است. در این شرکت ، حدود 5 نفر مستقیم و فصلی تر کار می کنند. از طرف دیگر ، تولید محلی از جریان خارجی ارز جلوگیری می کند. این فناوری محاسبه می کند: “با توجه به اینکه قیمت نهایی برای هر واحد بذر خارجی حدود 2 یورو است و ما سالانه حداقل 6000 واحد تولید می کنیم ، این مبلغ ارائه می شود. البته این تعداد افزایش یافته است و ما یک سقف برای تولید محلی داریم. باور نکن

واضح است که تغییر در تولید قند دانه های چغندر در ایران مشخص است. با پیشرفت های علمی و فن آوری های جدید ، این کشور قادر به دستیابی به خودآگاهی در این زمینه و کاهش وابستگی به واردات بود.

شرکت های مبتنی بر دانش محلی نیز از طریق تولید دانه های مختلط به تقاضای محلی کمک کرده اند ، اما آنها همچنین با محصولات خارجی رقابت می کنند. این دستاوردها علاوه بر مزایای اقتصادی مانند کاهش هزینه ها ، پس انداز و پس انداز برای ارز ، اقدامات موثری برای تقویت کشاورزی پایدار و افزایش استقلال کشور در تأمین نیازهای غذایی است.

با این حال ، چالش هایی از قبیل رقابت با شرکت های خارجی و سیاست های پشتیبانی کافی هنوز در این صنعت پیشبرد شده است که در صورت بهبود و بهبود ، می تواند به یکی از مراکز مهم تولید قند بذر چغندر در منطقه تبدیل شود.

به گفته والدین ، ​​مدیرعامل دانش مبتنی بر توسعه کشاورزی و سایر تکنسین های این صنعت ، می توانیم استراتژی هایی را برای مقابله با این چالش در محورهای زیر خلاصه کنیم.

استراتژی های زیر برای مواجهه با چالش ها

* حمایت از تولید محلی از طریق سیاست های تجارت عادلانه دولت ، مانند ترکیه ، می تواند واردات بذر را محدود و مشروط کند تا شرکت های خارجی برای انتقال فناوری موظف باشند. همچنین ، سفارشی سازی ارز ترجیحی باید متوقف شود تا رقابت سالم تری بین تولید محلی و خارجی ایجاد شود.

* سرمایه گذاری در تحقیقات و توسعه دولت می تواند بودجه های تحقیقاتی ویژه ای را برای توسعه فن آوری های بذر ، به ویژه پوشش هوشمند اختصاص دهد تا تکنسین های ایرانی بتوانند به آخرین روش های تولید دست یابند. مراکز جستجوی مشترک بین دانشگاه ها و شرکت های مبتنی بر دانش نیز می توانند با سرعت بخشیدن به روند نوآوری ایجاد شوند.

* تدوین قوانین حمایت از شرکتهای مبتنی بر دانش می تواند از طریق معافیت مالیاتی و تسهیلات بانکی پایین از شرکتهای فناوری پشتیبانی کند و صندوق های سرمایه گذاری ریسک ایجاد کند. همچنین ، دسترسی به تجهیزات ارزی برای خرید تجهیزات و مواد اولیه باید تسهیل شود تا تولید کنندگان محلی بتوانند با شرکت های خارجی رقابت کنند.

* این می تواند پیشرفت فرهنگ و ارتقاء را در استفاده از بذرهای داخلی جهاد کشاورزی جهاد در مورد مزایای بذرهای ایرانی با برگزاری دوره های آموزشی برای کشاورزان و افزایش اعتماد به نفس آنها در محصولات محلی معرفی کند. همچنین ، ارائه مشوق هایی برای استفاده از بذرهای محلی می تواند کشاورزان را به استفاده از این محصولات زراعی ترغیب کند.

اگر این سیاست ها به درستی اجرا شود ، ایران نمی تواند نیاز محلی به دانه های چغندر قند را به طور کامل برآورده کند ، اما این امکان را نیز خواهد داشت که به یکی از قطب های تولید دانه های اصلی در منطقه تبدیل شود.

پایان پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید