پورنا – گروه اجتماعی ؛ مدیر آزمایشگاههای مرجع در سازمان غذا و داروی گفت: “استفاده از کیسه های چای ناخوشایند و تخریب شده می تواند نقش موثری در کاهش قرار گرفتن در معرض مولکول های پلاستیکی میکروسکوپی ، گام مهمی در حفظ سلامت مصرف کنندگان و محیط زیست داشته باشد.”
“بسیاری از کیسه های چای تجاری از گروهی از الیاف طبیعی مانند کاغذ و مواد پلاستیکی مانند پلی پروپیلن یا نایلون ساخته شده اند. از این مواد پلیمری برای چسبیدن کیسه ها و نگه داشتن ساختار خود در هنگام قرار دادن در آب گرم استفاده می شود. اما این می تواند منجر به انتشار ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک هنگام جوش شود.
طبق اعلام سازمان غذا و داروی ، مطالعه ای که در سال دوم منتشر شده است نشان می دهد که برخی از کیسه های چای می توانند میلیاردها مولکول ساخته شده از نانوذرات و نانوذرات را به یک فنجان چای بیاورند. این ذرات برای پلاستیک دقیق و کمتر از 2 نانومتر برای نانوذرات کمتر از 2 میلی متر هستند. اندازه کوچک این ذرات ، جدا کردن حتی با فیلترهای خاص را دشوار می کند.
Ansari Dual توضیح داد: اگرچه هیچ مدرک تعیین کننده ای مبنی بر مصرف میکروبلاستهای ناشی از کیسه های چای وجود ندارد ، اما مطالعات روی حیوانات نشان می دهد که این ذرات می توانند باعث التهاب ، اکسیداسیون فشار و آسیب سلولی شوند. نانولولها به دلیل اندازه بسیار اندک می توانند به بافت ها و اندام ها نفوذ کنند و این نگرانی های بیشتری را در مورد اثرات طولانی مدت این ذرات برانگیخته است.
وی افزود: “برای کاهش این خطرات ، استراتژی هایی مانند استفاده از کیسه های چای پلاستیکی ساخته شده از مواد تجزیه شده یا تجزیه شده می تواند علاوه بر مواد قانونی خاص تر که در تولید کیسه های چای استفاده می شود ، به جای کیسه های چای استفاده شود. ” بشر این اقدامات می تواند از سرطان ظریف پوست جلوگیری کرده و به حفظ سلامت انسان کمک کند.
Ansari Dual در پایان تأکید شد: اگرچه خطرات دقیق مرتبط با پلاستیک دقیق به طور کامل مشخص نشده است ، اما می توان از تعامل با این ذرات و محافظت از سلامت انسان جلوگیری کرد.
پایان پیام/